15 Ocak 2011 Cumartesi

Twitter

Tivitır diye okunan bu melet icin; ne hoş şeymiş aslında dedigim zamanlarda oldu tabi, ama çogunlukla deli saçması gibi geliyor bana. Facebook bile kullanmayan biri olarak ilk tweetimi attığım gün garip bir boşluga düştügümü hisseetim :) Ne yapıyorum ben diye, ama tabi söylerken napıyorum diye çıkıverdi ağızımdan.
 Sonrası ise takip edemedigim kadar hızlı gelişti ancak takiplerim çoğaldı, aslında ben birilerini talip etmek için mi tivitırdayım yoksa birileri beni takip etsin diyemi? Bunun cevabını hiç merak etmedim aslında, içimden geleni ünlü ünsüz followladım ama takip etmedim :) Kimisinin adını, nickini bile bilmem ama tabi fark yaratanlarda olmadı degil. Bazen agresif yorumları ile, bazen ise duygusal çıkışları ile, kimi zamanlarda ise ünlülere yalakalık yapan klasik milletimizle. Farklıdan farklı bir yapım ile ayak uydurmam çok rahat olmadı, ama alıştım belkide zamanla kulak asmamaya, ay bu neden unfoolow etti dememeye, kendi kendine konuşmamaya :) Ama farkettim ki zaten konuşmuyorum, yazıyorum. Eee zaten yazmak kendi başına kaldıgında yapılan, yanlız yapılan bir davranış, tavır, hareket vs degilmidir?! Dedim o zaman sorun yok!

Ben herkes için hiç kimseyim, ve tabiki herkes benim için hiçkimse aslında...

2 yorum:

  1. Bloğa yorum yazınca tık'lar beni bu bloğa getirdi.;) İlginç bir şekilde düşüncelerimiz örtüşüyor sanırım?
    Profilde söz ettiğiniz düşünür (!) sanki benim blog adımı mı anmış nedir?;))
    Şaka bir yana, hayırlı olsun.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, Yazını okuyunca tepkisiz kalamadım ama yorumları uzun tutmayı sevmiyorum. O yüzden az kelime ile seni anlatayım dedim :)
    "Her zamanki gibi" senin icin yeterli geldi;)

    YanıtlaSil